довідка 6 до інструкції про складання і виконання розпису державного бюджету

довідка 6 до інструкції про складання і виконання розпису державного бюджету


ДОВІДКА. про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків). на ____ рік. Дата _. Номер _. Вид бюджету _. код та назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету _ . повернення кредитів до бюджету (розписати за кодами програмної класифікації видатків та кредитування бюджету, класифікації кредитування бюджету). ВИТРАТИ - усього. у тому числі


3. Затвердити Інструкцію про складання і виконання розпису Державного бюджету України, що додається. 4. Департаменту по бюджету довести цей наказ до відома головних розпорядників коштів державного бюджету та місцевих фінансових органів для застосування в роботі. 5. Міністерству фінансів Автономної Республіки Крим, місцевим фінансовим органам розробити відповідно до зазначеної Інструкції порядок складання і виконання розпису відповідного бюджету.


Інструкція про складання і виконання розпису Державного бюджету України: Затверджено Наказ Міністерства фінансів України 28.01.2002 N 57 1. Загальні положення 1.1. Інструкція про складання і виконання розпису Державного бюджету України (далі - Інструкція) визначає процедури складання і виконання розпису Державного . -


1. Внести до Інструкції про складання і виконання розпису Державного бюджету України, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 28.01.2002 N 57 , зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 01.02.2002 за N 86/6374, зміни, що додаються. 2. Внести зміни до форми кошторису (у тому числі зведеного), плану асигнувань із загального фонду бюджету (у тому числі зведеного), зведення показників спеціального фонду кошторису, виклавши їх у новій редакції, що додається. 3. Департаменту по бюджету довести цей наказ до відома головних розпорядників коштів державного бюджету та місцевих фінансо.


4. Скорочення видатків і кредитування загального фонду державного бюджету. 5. Виконання та звітність. Довідка про зміни до річного розпису бюджету на ____ рік. Довідка про зміни до помісячного розпису асигнувань (за винятком надання кредитів з бюджету) загального фонду бюджету на _ рік. Довідка про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків) на ____ рік. Довідка про підтвердження надходжень до спеціального фонду Державного бюджету України. Реєстр №_ довідок про зміни до розпису Державного бюджету України "___" _ 20___ р. Довідка про зміни до плану використання бюджетних коштів на _____ рік.


місцевих бюджетів. +2Заповнюсться розпорядниками бюджетних коштів за відповідними кодами класнфікації, тільки за якими вносяться зміни. Додаток 11. до Інструкції про складання і виконання розпису Державного бюджету України Затверджую: Ректор XHAY. довідка. про зміни до кошторису на 2016 рік. Номер. Вид бюджету ДЕРЖАВНИЙ. код за ЄДРПОУ та найменування бюджетної установи: 00493764, ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ IM. B.B. ДОКУЧАєВА код та назва відомчої класифікації вндатків та кредитування бюдже.


ДОВІДКА про зміни до помісячного розпису асигнувань (за винятком надання кредитів з бюджету) загального фонду бюджету. на _ рік. Вид бюджету _. Дослідження і розробки, окремі заходи розвитку по реалізації державних (регіональних) програм Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку. 2700 Соціальне забезпечення. 5000* Інші видатки. Додаток 6 до Порядку складання і виконання розпису міського бюджету м.Золотоноша. "ЗАТВЕРДЖУЮ". Начальник фінансового управління (посада). (підпис). (ініціали і прізвище) М.П.


фонду державного бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків), зведеного плану використання бюджетних коштів, зведеного помісячного плану використання бюджетних коштів, зведеного кошторису, зведеного плану асигнувань (за винятком надання кредитів з бюджету) загального фонду бюджету, зведення показників спеціального фонду кошторису, а також лімітної довідки про бюджетні асигнування та кредитування затверджено наказом Мінфіну «Про затвердження документів, що застосовуються в процесі. виконання бюджету» від 28.01.2002 р. № 57. Цим же наказом затверджено Інстр.


Порядок складання та виконання розпису державного бюджету визначено інструкцією, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 28 січня 2002 року №57 "Про затвердження документів, що застосовуються в процесі виконання бюджету". Згідно із зазначеним наказом, Міністерство фінансів Автономної Республіки Крим, місцеві фінансові органи мають розробити відповідно до цієї Інструкції порядок складання і виконання розпису відповідного бюджету. Нижче наводимо проект інструкції для місцевих бюджетів, розроблений робочою групою: Мовою закону: Проект типової інструкції "Про складанн.


Довідка про зміни до плану. Додаток 9. До інструкції про складання і виконання розпису Державного бюджету України_. Вид бюджету Державний. код за ЄДРПОУ та найменування бюджетної установи, найменування міста, району, області. код та назва програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету 2201160 Підготовка кадрів вищими навчальними закладами III - IV рівнів акредитації та забезпечення діяльності їх баз практики (код та назва програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів (код та назва Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів / Тимчасової класифікації видатків та кредитування для.


Додаток 9 до Інструкції про складання і виконання розпису Державного бюджету України (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 26.11.2012 N 1220). Погоджено**. (посада). (підпис) (ініціали і прізвище). М. П. Вид бюджету. (число, місяць, рік). ДОВІДКА про зміни до плану використання бюджетних коштів. на 2018 рік. Номер 38 Дата 19.09.2018.


2. до Інструкції про складання і виконання розпису Державного бюджету України. 4. ЗАТВЕРДЖУЮ. 5. Заступник Міністра. 6. (посада). 7. М.В.Ноняк. 8. (підпис). (ініціали і прізвище). 9. МП. 11. ДОВІДКА. 12. про зміни до плану асигнувань (за винятком надання кредитів з бюджету) загального фонду бюджету. 13. на 2014 рік. 14. Номер.


ДОВІДКА про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків) на ____ рік. Дата _ Номер _. (підпис) (ініціали і прізвище). Додаток 9 до Інструкції про складання і виконання розпису міського бюджету (у редакції наказу департаменту фінансів міської ради від _№_). ЗАТВЕРДЖУЮ _ (посада). _ (підпис) (ініціали і прізвище).


ДОВІДКА про підтвердження надходжень до спеціального фонду. міського бюджету. станом на "___" _ 20___ року. КВК _код відомчої класифікації). Усього. Начальник управління Державної казначейської служби України у м.Вінниці Вінницької області/ начальник відділу звітності та бухгалтерського обліку операцій з виконання бюджетів – головний бухгалтер. _ (підпис). _ (ініціали і прізвище). М. П. _ (число, місяць, рік).


Додаток 1 до Інструкції про складання і виконання розпису обласного бюджету. ЗАТВЕРДЖУЮ _ (посада) _ (підпис) (ініціали і прізвище). М. П. ДОВІДКА про зміни до річного розпису бюджету на ____ рік. Номер _ Дата _. ДОВІДКА про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків) на ____ рік. Дата _ Номер _.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

ігри рибал кана андроїд