кліп бужинська як у нас на україні

кліп бужинська як у нас на україні


Тече річка-невеличка, через гори, через гай. Рано вранці небо кличе, вставай сонце - вставай. Розбуди усе навколо, хай почує рідний край. Пісню гарну, серцю милу, добрим людям співай. Припев:-2р. Як у нас на Україні - всі лани квітучі, Так у нас на Україні - люди всі співучі. Хай же щастя буде в домі, і пісень багато, Бо без пісні в Україні, не буває свята. проигрыш Тече річка в синє море, прокладає собі путь. І малі струмки прозорі, сили їй додають. По землі вода гуляє, напуває рідний край. Все довкола оживає, співай земле, співай. Припев-2р. проигрыш мод. Припев-2р.


На этой странице вы можете скачать или прослушать песню «Катя Бужинская - Як У Нас На Україні». Для того чтобы скачать песню в MP3, Вам нужно кликнуть по кнопке «Скачать». Для прослушивания песни вам надо нажать на кнопку «Слушать». Катя Бужинская. Катя Бужинская. Як У Нас На Україні. Слушать. Скачать. Формат MP3.


Кліпи (Бужинська). ВІДЕО. TV (Бужинская). Як у нас на Україні. Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here.


Як у нас на Україні всі лани квітучи, Так у нас на Україні люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим і пісень багато, Бо без пісні в Україні не буває свята. Як у нас на Україні всі лани квітучи, Так у нас на Україні люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим і пісень багато, Бо без пісні в Україні не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь, І малі струмки прозорі Сивині все отдають. По землі вода гуляє, Напуває рідний край. Все довкола оживає, Співай земле співай. Як у нас на Україні всі лани квітучи, Так у нас на Україні люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим і пісень ба.


Ключові слова: Як у нас на Україні, невідомий, Катерина Бужинська. Пісню ввела: Darcia 02.03.2009 Відредаґовано: 12.04.2015 Переглядів: 213934. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ. ВІДЕОЗАПИСИ, КЛІПИ (3). Катерина Бужинська - авторський відеокліп. Катя Бужинська - Як у нас на Україні. Катя Бужинська "Як у нас на Україні". Виправлення та Доповнення Правила! ДЕ Скачати mp3 ?! [cховати]. 13. Ksjuha75 (користувач) 22.07.2020 04:48 Автори музики і слів пісні " Як у нас на Україні" Валерія Серова, Олег Харитонов Інформація з сайту. 0/0.


Кліпи (Бужинська). ВІДЕО. TV (Бужинская). Як у нас на Україні. Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here.


На музыкальном портале Зайцев.нет Вы можете бесплатно скачать и слушать онлайн песню «Як у нас на Українi» (Катя Бужинская) в формате mp3. исполнитель Катя Бужинская. длительность 03:50. размер 3.52 MB. битрейт 128 kbps. загружено kisulua. Як у нас на Українi.


Катерина Бужинська - Як у нас на Україні. (добавить в избранное) (текст песни) 02:24. слушать. (скачать). Катерина Бучинська - Як у нас на Україні. (добавить в избранное) 01:42. слушать. (скачать). Катерина Бужинська - Як у нас на Україні. (добавить в избранное) 04:06. слушать. (скачать). Катерина Бужинська - Як у нас на Україні.(мінусовка). (добавить в избранное) (текст песни) 03:50. слушать. (скачать). Катерина Бужинська _ .·•° ♫_ Як у нас на Україні - д. (добавить в избранное) (текст песни) 03:53. слушать.


Исполнитель: Катя Бужинська Название песни: Як у нас на Україні Дата добавления: 04.05.2014 | 00:39:12. Просмотров: 242 0 чел. считают текст песни верным 0 чел. считают текст песни неверным. На этой странице находится текст песни Катя Бужинська - Як у нас на Україні, а также перевод песни и видео или клип. Текст. Перевод. Як у нас на Україні - Всі лани квітучи, Так у нас на Україні - Люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Як у нас на Україні - Всі лани квітучи, Так у нас на Україні - Люди всі співучи. Хай же щастя буде довгим І пісень багато, Бо без пісні в Україні Не буває свята. Тече річка в синє море, Прокладає собі путь.


Пісня та кліп щедрий подарунок -україні і всім українцям!!! майнкрафт с Вестой Vor 6 Monate. Песня русская тоже хороша clip-share.net/video/tFWxfAXqSak/video.html. Катерина Бужинська feat STAR TEAM "Діти за мир у всьому світі"KATERYNA BUZHYNSKA Official. Aufrufe 614. 2:44:36.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

атлас з географії 7 клас