автореферат дисертації

автореферат дисертації


Автореферат дисертації — стислий виклад кандидатської та докторської дисертації, який виконується після її фактичного завершення. Виконується, як правило, накладом 100—150 примірників і розсилається відповідно до спеціальних списків розсилки у спеціалізовані наукові організації задля апробації та отримання відгуків на автореферат. Підготовка автореферату дисертації є завершальним творчим етапом роботи перед захистом.


Електронна бібліотека авторефератів дисертацій, захищених в Україні в період з 1998–2011 рр. Доступ до повних текстів вільний. Переглянути ресурс. Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського.


Диссертации и Авторкфераты Украины - это сборник научных работ написанных и защищенных в украинских Вузах. Уважаемые ученые и соискатели. Сайт предлагает новые диссертации Украины, защищенные не только в период 2002-2009 года, но и в период 2010-2020 г. Для заказа новых диссертаций и авторефератов просим присылать название работы нам на email: dissertation.com.ua@gmail.com. просмотр ». 28 Дек. 2019 - 15:12.


5. АВТОРЕФЕРАТ ДИСЕРТАЦIЇ. 5.1. 3агальнi вимоги до автореферату Написання автореферату - заключний етап виконання дисертаційної роботи перед поданням. її до захисту. Автореферат має досить ґрунтовно розкривати зміст дисертації, в ньому не повинно бути надмірних подробиць, а також інформації, якої немає в дисертацiї. 5.2. Структура автореферату Структурно автореферат складається із загальної характеристики роботи, основного змісту


В данном разделе выкладываются диссертации и авторефераты, авторы которых захотели разместить их на безвозмездной (бесплатной) основе, чтобы научному работнику и другим заинтересованным лицам не было необходимости ехать в РГБ или заказывать доставку диссертаций в интернете. Скачать бесплатные диссертации и авторефераты. В данном разделе выкладываются диссертации и авторефераты, авторы которых захотели.


Кожна дисертація супроводжується окремим авторефератом. Автореферат дисертації — це стислий виклад змісту, головних ідей, структури та основних висновків дисертації. Написання автореферату — заключний етап виконання дисертацій- ної роботи перед поданням її до захисту. Призначення автореферату —. широке ознайомлення наукових працівників з методикою досліджен- ня, фактичними результатами і основними висновками дисертації.


Автореферат дисертації. Дисертація. Відгук офіційного опонента. Захист дисертації Чайковської Олени Юріївни «Лінгвостилістичні характеристики теленовин у комунікативно-прагматичному аспекті (на матеріалі німецької мови) на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук за спеціальністю 10.02.04 – германські мови. Автореферат дисертації. Дисертація. Відгук офіційного опонента. Відгук офіційного опонента.


Автореферат дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.06.01 – екологічна безпека Мацака Антона Олександровича на тему «Підвищення екологічної безпеки водних об’єктів шляхом зменшення впливу дощових стічних вод з урбанізованих територій». Дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.06.01 – екологічна безпека Мацака Антона Олександровича.


Автореферат дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.06.01 – екологічна безпека Мацака Антона Олександровича на тему «Підвищення екологічної безпеки водних об’єктів шляхом зменшення впливу дощових стічних вод з урбанізованих територій». Дисертаційна робота на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 21.06.01 – екологічна безпека Мацака Антона Олександровича.


Кожна дисертація супроводжується окремим авторефе-ратом. Автореферат дисертації —- це стислий виклад ав-тором змісту, головних ідей, структури та основних висновків дисертації. Написання автореферату — заключний етап виконання дисертаційної роботи перед поданням її до захисту. Призна-чення автореферату — широке ознайомлення наукових пра-цівників з методикою дослідження, фактичними результата-ми і основними висновками дисертації.


Вимоги до оформлення дисертацій та авторефератів дисертацій. (розроблено на підставі ДСТУ 3008-95 «Документи. Звіти у сфері науки і техніки. Структура і правила оформлення»). 1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ. Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора, кандидата наук готується у вигляді спеціально підготовленої наукової праці на правах рукопису у твердому переплетенні.


Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата. Валерий Левандовский·doc·58.24 Кб·2467 дней(я) назад. Чабанова - Ісхаак Ганна Едуардівна Польові дослідження в музичн. 01. 02 - Меліорація і зрошуване землеробство Автореферат дисертації на зд. Валерий Левандовский·doc·70 Кб·2467 дней(я) назад.


5.1. Загальні вимоги до автореферату. Призначення автореферату – ознайомлення наукових працівників з основними ідеями та висновками дисертації, внеском здобувача у розробку та вирішення наукової проблеми (завдання), з результатами досліджень та структурою дисертаційного дослідження. Автореферат має грунтовно розкривати зміст дисертації, в ньому не повинно бути надмірних подробиць, а також інформації, якої немає в дисертації. 5.2. Структура автореферату.


РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо оформлення дисертацій та авторефератів. Розроблені з урахуванням наступних документів: 1. Про затвердження Вимог до оформлення дисертації: Наказ Міністерства освіти і науки України від 12.01.2017 р. №40. 2. ДСТУ 3008:2015. Звіти у сфері науки і техніки. 17. За обсягом автореферат докторської дисертації має становити 1,3-1,9 авторського аркуша (34-36 сторінок формату А4), кандидатської – 0,7-0,9 авторського аркуша (18-20 сторінок формату А4).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

ігри рибал кана андроїд