заступнику директора з навчальної роботи

заступнику директора з навчальної роботи


Посадова інструкція заступника директора з навчально-виховної роботи (укр.), каталог посадових інструкцій з усіх спеціальностей, можливість переглянути інструкцію або завантажити на свій комп. Посадова інструкція заступника директора з навчально-виховної роботи (укр.) Повернутися до списку. (назва установи, організації).


Заступник директора школи з навчально-виховної роботи: 6.1. Працює в режимі ненормованого робочого дня за графіком, затвердженим директором школи. 6.2. Самостійно планує свою роботу на навчальний рік та семестр. 6.3. Отримує від директора школи інформацію нормативно-правового і організаційно. методичного характеру, ознайомлюється з відповідними документами.


Заступник директора школи з навчальної роботи дотримується Конвенції про права дитини. 2. Функції. Основними напрямами діяльності заступника директора закладу з навчальної роботи є : 2.1. Організація навчально-виховного процесу в закладу, управління ним і контроль за розвитком цього процесу. 2.2. Методичне керівництво педагогічним колективом. 2.3. Забезпечення дотримання норм і правил техніки безпеки в навчальному процесі. 3. Посадові обов’язки. Заступник директора закладу з навчальної роботи виконує такі посадові обов’язки : 3.1. Організовує поточне і перспективне планування діяльності педаго.


Збірник "На допомогу заступнику директора з НВР з питань аналітичної діяльності". Надіюся, що стане корисним для заступників директорів з навчально - вихо. 10 березня о 18:00 — Вебінар: Шкільне діловодство. Документація заступника директора з навчальної роботи. Toggle navigation. Журнал. Бібліотека. Тести. Підвищення кваліфікації. Всі можливості.


Після завершення роботи заступникові директора з НВР необхідно відключити від електричної мережі персональний комп'ютер та периферійні пристрої. 4.2. Привести в порядок робоче місце, прибрати у відведені місця для зберігання документацію. 4.3. Перевірити протипожежний стан робочого кабінету. 4.4. Провітрити приміщення, закрити вікна, фрамуги, вимкнути всі освітлювальні прилади, закрити двері кабінета на ключ. 4.5. Про всі недоліки, виявлені під час роботи, повідомити директору навчального закладу або його заступнику з АГЧ (завгоспу). 5. Вимоги безпеки в аварійних ситуаціях 5.1. Не допуска.


Для заступників директора з навчально-виховної та методичної роботи загаль-ноосвітніх навчальних закладів, гімназій та ліцеїв. УДК 37.091. Видання містить зразки документів (прото-колів, таблиць тощо (помічено *)), які можна скачати за посиланням book.osnova.com. ua/book/6841 та власноруч роздрукувати. © Коновалова М. В., Семиволос О. П., 2020 © ТОВ «Видавнича група “Основа”», 2020. Зміст. Розділ 1. план роботи заступника директора з нвр . . 7. 1.1. Функціональні обов’язки заступника директора з навчально-виховної роботи . . 7 1.2. Циклограма роботи заступника директора з навчально-виховної роботи . . 9 1.3.


з охорони праці для заступника директора з виховної роботи. навчального закладу. І. Загальні положення. Інструкція з охорони праці встановлює вимоги щодо безпеки діяльності заступника директора з виховної роботи (далі заступник директора) в навчальному закладі освіти. 2.1. Оглянути своє робоче місце, територію навчального закладу та кабінети з метою усунення виявлених небезпечних для життя та здоров'я факторів. 2.2. У разі виявлення порушень або несправностей, вжити заходів щодо їх усунення, а при необхідності – повідомити керівника закладу освіти або особу, яка його замінює. ІІІ. Вимоги безпеки під час роботи. 3.1. Виконуйте роботу згідно своїх функціональних обов'язків.


Чи можна заступнику директора з навчально-виховної роботи встановити навчальне навантаження з керівництва гуртком «Декоративно-прикладне мистецтво», що має звання «зразковий», у закладі загальної середньої освіти в обсязі 6 годин та додатково з курсу «Мистецтво» у обсязі 6 годин на тиждень? Чи залежить обсяг такої педагогічної роботи від тієї обставини, що заступник директора працює на 0,75 ставки? Чи вважається викладацькою робота з керівництва гуртками? Як оплачується така праця заступника директора?


Заступник директора з навчальної роботи. Вчитель російської мови та зарубіжної літератури. Дата народження: 04.02.1973 рік, м.Кривий Ріг. Національність: українка. Освіта : Вища. Державний вищий навчальний заклад "Криворізький національний університет" , 2013 рік. Моніторинг здійснюється в усіх класах з 2-го по 11-й з усіх предметів безупинно протягом усього навчального року в міру проходження учнями основних блоків тем, при цьому дана система незалежна від поточного контролю вчителя, але враховує специфіку викладання різних предметів. Усі роботи проводяться в тестовому вигляді з тим, що сучасна система освіти у школі переходить на даний вид контролю – як у рамках підсумкової атестації учнів.


Заступник директора з навчально-виховної роботи у середніх та старших класах. Забезпечує плановий характер здійснення навчально-виховного процесу на підконтрольній йому ділянці роботи. Зокрема, контролює виконання навчальних планів і програм, якість засвоєння учнями основних компонентів змісту шкільної освіти: знань, умінь, навичок, досвіду творчої діяльності, досвіду емоційно-чуттєвого ставлення до світу. Відповідає за облік виконаної кожним учителем роботи та її оплату згідно з тарифікаційною сіткою. Складає і контролює розклад уроків, графіки факультативних та гурткових занять. Керує методи.


заступника директора з навчально-виробничої роботи. (Плужненський професійно-аграрний ліцей). Циклограма роботи заступника директора з НВР Плужненського професійного аграрного ліцею на 2011-2012 навчальний рік. Місяць. Зміст роботи. 8. Затвердження переліку навчально-виробничих робіт з професій на І семестр (навчальний рік). 9. Затвердження планів виробничого навчання навчальних груп на місяць. 10. Затвердження планів навчально-виробничої діяльності на І півріччя. 11. Затвердження переліку навчально-виробничих робіт з професії, технологічної та технічної документації, розробленої на основі ДС ПТО.


Заступник директора відповідає за правильну організацію навчально-виховного процесу у школі, за виконання навчальних програм, якість викладання навчальних предметів, здійснює контроль постановки навчально-виховної роботи, успішності й відвідування учнів, регулює навантаження вчителів, організовує методичну роботу, складає розклад навчальних занять і звіти про стан навчально-виховної роботи. У своїй роботи заступник директора з навчально-виховної роботи керується посадовою інструкцією, яка затверджується директором школи. 1. Загальні положення. 1.1. Ця посадова інструкція розроблена на основі..


Отже, посада заступника з виховної роботи передбачена, але директор школи має право змінити штат заступників з виховної роботи чи навіть прибрати цю посаду, якщо в цьому є потреба (і якщо в школі менше 21 класу). – Чи обов’язково для класів НУШ купувати проектор? Чи може бути телевізор?


1.1. Заступник директора з виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу (ЗНЗ) призначається на посаду та звільняється з неї органом управління освітою за поданням директора навчального закладу згідно з чинним законодавством. 1.2. На період відпустки чи тимчасової непрацездатності заступника директора з виховної роботи його обов’язки може виконувати заступник директора з навчально-виховної роботи або вчитель (вихователь), який має досвід педагогічної роботи. Виконання обов’язків здійснюється відповідно до законодавства про працю, статуту навчального закладу та наказу директора ЗНЗ. 1.


1.2.Заступнику директора з навчальної роботи Долі В.В.: 1.2.1. Здійснювати моніторинг педагогічної та методичної діяльності педагогічних працівників на основі індивідуальних карток педагогів щодо підвищення кваліфікації у міжатестаційний період.Постійно. 1.3.Секретарю атестаційної комісії Балі Г.І.: Складати протоколи засідань атестаційної комісії з дотриманням нормативних вимог (Інструкції з ведення ділової документації у загальноосвітніх навчальних закладах I - III ступенів, затверджена наказом МОНУ № 240 від 23 червня 2000 року). 3.СЛУХАЛИ


З чого почати роботу? Початок роботи потребує чіткого визначення: На якому рівні професійної компетентності знаходиться конкретний вчитель у даний час; Наскільки здатен до зростання; Чи здатен до самоосвітньої діяльності; Якої саме методичної допомоги потребує тощо. Заступник директора з навчально-виховної роботи Сіроноженко Ірина Миколаївна.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

ігри рибал кана андроїд