еріх кестнер еміль і детективи українською

еріх кестнер еміль і детективи українською


Читати повний текст "Еміль і детективи" (автор: Кестнер Еріх) онлайн в перекладі українською мовою; Читати книгу в Бібліотеці зарубіжної літератури. Еміль і детективи. Це ще не початок Історії. Вам я можу сказати щиро: історія з Емілем мене самого заскочила зненацька. Власне, я збирався написати зовсім іншу книжку. Книжку, в якій тигри з переляку клацали б іклами, а з фінікових пальм сипалися б додолу кокосові горіхи. І маленька тубільна дівчинка у чорно-білу пере-смужку сама перепливла б увесь Тихий океан, щоб у Сан-Франціско, у фірмі "Дрінквотер і К°", одержати зубну щітку. Ту дівчинку звали б Петерзілія, та й прізвище в неї теж, безперечно, було б.


Еріх Кестнер “Еміль і детективи” скорочено читати українською можна за 5 хвилин. “Еміль і детективи” короткий зміст. Історія починається у невеликому провінційному німецькому містечку Нойштадт. У цьому місті живе школяр Еміль Тішбайн. Еміль – студент, найкращий у класі. Його батько помер, коли йому було 5 років, і матір виховує його самостійно, заробляючи їм на проживання перукарством. Вони жили не багато, але щаслива. Еміль допомагав матері в усьому. Школа закінчилася, і на час канікул мама відправила Еміля до своєї сестри, яка жила у Берліні разом з чоловіком і дочкою Поні. Також з ними жила.


«Еміль і детективи» (нім. Emil und die Detektive) — роман німецького письменника Еріха Кестнера, події якого переважно відбуваються у Берліні. Опублікований 1929 року з ілюстраціями Вальтера Тріра. Книга стала першим комерційним успіхом Кестнера, вона була розпродана в Німеччині тиражем в два мільйони, перекладена 59 мовами. Свого часу тільки цей роман письменника уникнув цензури в нацистській Німеччині. Найбільш незвичайним аспектом книги є її реалізм, відсутність очевидного проповідування моралі.


Це чудова повість відомого німецького письменника, лауреата Міжнародної премії імені Г. К. Андерсена Еріха Кестнера (1899–1974) написана для школярів. Якось звичайнісінький хлопчик на ім’я Еміль Тішбайн зі звичайнісінького німецького містечка Нейштадта вирушив до Берліна — в гості до бабусі. Здавалося б, нічого особливого тут нема. Та одна подія, яка сталася з ним у поїзді, поклала початок дивовижній пригоді…


Автор: Еріх Кестнер Видавництво: Махаон-Україна ISBN: 9786175263150 Рік видання: 2011р. Мова видання: українська Перекладач: Катерина Гловацька. 0. Оцінки відсутні. Якось звичайнісінький хлопчик на ім’я Еміль Тішбайн зі звичайнісінького німецького містечка Нейштадта вирушив до Берліна — в гості до бабусі. Здавалося б, нічого особливого тут нема. Та одна подія, яка сталася з ним у поїзді, поклала початок дивовижній пригоді…


Книга «Еміль і детективи» Эрих Кестнер. До книги увійшла чудова повість відомого німецького письменника Еріха Кестнера, написана для школярів. Одного дня найзвичайніший хлопчик на ім'я Еміля. Лучшая рецензия на книгу. Еріх Кестнер Еміль і детективи Еріх Кестнер 978-617-526-315-0. gorisanna gorisanna написала в рецензиях. Пожаловаться.


Еріх Кестнер - знаменитий німецький письменник, поет, сценарист, лауреат міжнародної премії в галузі дитячої літератури імені Ханса Крістіана Андерсена. «Еміль і детективи» - перший твір, написаний Кестнер для дітей. Книга досі користується величезним успіхом у юних читачів. Це повість про абсолютно звичайному хлопчиську, з яким одного разу трапилася зовсім незвичайна детективна історія . У книзі є вступна стаття про творчість письменника. Автор Кестнер Е. Видавництво Махаон, Азбука-Аттікус ISBN 978-5-389-16104-7 Серія Читання - найкраще навчання Палітурка Палітурка Рік видання 2019 Кількіст.


Українською мовою окремі твори Еріха Кестнера переклали Катерина Гловацька, Ігор Андрущенко, Уляна Гнідець. Окремими виданнями українською мовою вийшли його книжки «Еміль і детективи. Еміль і троє близнюків. Повість про Чоловічка» (Київ, 1997), «Летючий клас» (Київ, 2007), «Крихта та Антон» (Львів, 2007). У Ніжині вийшли брошури «Методичні рекомендації з домашнього читання для студентів I курсу німецького відділення за.


Ерiх Кестнер: Еміль і детективи. 59.- грн. Наличие: Нет в наличии. Серия: Весела компанія. Автор: Кестнер Е. Жанр: Детская художественная. Издательство: Махаон-Україна. Якось звичайнісінький хлопчик на ім’я Еміль Тішбайн зі звичайнісінького німецького містечка Нейштадта вирушив до Берліна — в гості до бабусі. Здавалося б, нічого особливого тут нема. Та одна подія, яка сталася з ним у поїзді, поклала початок дивовижній пригоді…128.


Еміль і троє близнюків. Повість про Чоловічка» Информация о книге: описание, содержание, в каких магазинах можно купить, скачать, читать. Еміль і троє близнюків. Повість про Чоловічка. авторский сборник. Язык издания: украинский. Київ: Веселка, 1997 г. Серия: Лауреати міжнародної премії імені Г.К. Андерсена. ISBN: 966-01-0087-6.


Далі Еріх Кестнер пише й видає для дітей книги «Антон і Кнопка» (1931), у тому ж році виходить повість «Тридцять п’яте травня», через два роки, 1933, - «Летючий клас», і всі ці непересічні твори так само користуються незмінною популярністю у малих читачів. Проте, навіть у ті чорні часи книга для дітей «Еміль і детективи» Еріха Кестнера до вогнища не потрапила, бо була настільки популярною у німецької дітлашні, що її не наважилися спалити навіть фашисти! Мабуть, і ця фантастична реалія значною мірою підштовхнула Еріха Кестнера, не зважаючи на всілякі заборони, у 1935 році написати продовження пригод Еміля й видати його у тому ж році під назвою «Еміль і троє близнюків».


Далі Еріх Кестнер пише й видає для дітей книги «Антон і Кнопка» (1931), у тому ж році виходить повість «Тридцять п’яте травня», через два роки, 1933, - «Летючий клас», і всі ці непересічні твори так само користуються незмінною популярністю у малих читачів. Проте, навіть у ті чорні часи книга для дітей «Еміль і детективи» Еріха Кестнера до вогнища не потрапила, бо була настільки популярною у німецької дітлашні, що її не наважилися спалити навіть фашисти! Мабуть, і ця фантастична реалія значною мірою підштовхнула Еріха Кестнера, не зважаючи на всілякі заборони, у 1935 році написати продовження пригод Еміля й видати його у тому ж році під назвою «Еміль і троє близнюків».


Купить Кестнер, Е. Еміль і детективи в Украине. ☎+38(067)495-09-85 ✔В наличии 30 тысяч книг ✔Постоянные поступления. Повести "Еміль і детективи" и "Еміль і троє близнюків". На украинском языке. Перевела с немецкого Е. Гловацкая. Художники Игорь Вышинский и Нина Котел. Черно-белые иллюстрации. В небольшом городе жил мальчик Эмиль. Как-то он решил проведать своих родственников в Берлине.


Еріх Кестнер. Еміль і детективи. На украинском языке. Повість. Переклад з німецької К.Головацької. Малюнки Н.Котел та І.Вишинського. К. Веселка. 1978г. 237 с., ил. Твердый переплет, уменьшенны. Еріх Кестнер. Еміль і детективи. На украинском языке. Повість. Переклад з німецької К.Головацької. Малюнки Н.Котел та І.Вишинського. К. Веселка. 1978г. 237 с., ил. Твердый переплет, уменьшенный формат. Повісти `Еміль і детективи` и `Еміль і троє близнюків`. Жив собі в маленькому містечку Нойштадті хлопчик. Звали його Еміль. Якось Еміль надумав провідати своїх родичів в Берліні.


Художня література українською мовою. Публицистика. Назад. Детская современная литература /. Еміль і детективи. Еміль і детективи. Еміль і детективи. Оставьте отзыв первым. Еріх Кестнер. Нет в наличии. 73,00 грн. Поделиться: До книги увійшла чудова повість відомого німецького письменника Еріха Кестнера, написана для школярів. Одного дня найзвичайніший хлопчик на ім'я Еміля Тишбайн з найзвичайнішого німецького містечка Нейштадта відправився до Берліна - в гості до бабусі. Здавалося б, нічого особливого в цьому не немає.


кестнер э эмиль и детективы еміль і детективи на украинском языке повесть перс нем к гловацкая худ н котел и вышинский киев вэсэлка 1984г 104с с илл п. Все категории Антиквариат и Коллекционирование Ноутбуки, ПК и планшеты Телефоны и Смартфоны Электроника и Техника Мода красота Детский мир Дом досуг Спорт, Здоровье Авто, мото Все остальное Пользователь завершенные лоты.


Київ: Веселка, 1997. — 336 с. До книги увійшли найпопулярніші дитячі повісті відомого німецького письменника. Художня спадщина Еріха Кестнера загалом дуже значна за обсягом і строката за жанрами, та для мільйонів читачів у різних кінцях світу він є насамперед творцем оригінальної постаті Еміля. Разом з героєм першої своєї повісті Кестнер стрімко увійшов, навіть увірвався в літературу. Коли 1928 року книжка «Еміль і детективи» з’явилася друком, її молодий автор мав за плечима досвід філологічних досліджень і журналістської праці (між іншим, Кестнер змалював у цьому творі свій автопортрет саме я.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

ігри рибал кана андроїд