правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів

правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів


Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів (2029). Державний комітет україни з нагляду за охороною праці. Державний нормативний акт про охорону праці. 02. 98 за № 93/2533. Дата введення 20.02.1998. Правила безпечної експлуатації. Електроустановок споживачів. Передмова. 1. РОЗРОБЛЕНО: Національним науково-дослідним інститутом охорони праці. 2. ВНЕСЕНО: Управлінням по нагляду в металургійній промисловості, енергетиці, будівництві та котлонагляду Держнаглядохоронпраці України.


Про затвердження Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Наказ Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 9 січня 1998 року N 4. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10 лютого 1998 р. за N 93/2533. 1. Затвердити Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів, що додаються. 2. З набранням чинності зазначених Правил вважати такими, що не застосовуються на території України, "Правила техники безопасности при эксплуатации электроустановок потребителей", затверджені Міненерго СРСР 21.12.84 (ДНАОП 0.00.1.21-84).


Правила безпечної експлуатації електроустановок (далі - Правила) поширюються на працівників, які виконують роботи в електроустановках Міністерства енергетики України (далі - Міненерго України). Дотримання вимог цих Правил є обов'язковим у разі виконання робіт з монтажу, налагодження, ремонту, реконструкції та експлуатації електроустановок електричних станцій, електричних і теплових мереж, електричної частини пристроїв ТАВ, ЗДТК, районних котелень, енергоремонтних та інших підприємств. Вимоги цих Правил слід враховувати під час проектування та обслуговування електроустановок.


Вимоги цих Правил поширюються на тих, хто працює з електроустановками напругою до 220 кВ включно і є дуже обов’язковими для всіх, як споживачів, та і виробників електроенергії, всіх форм власності на засоби виробництва. НОРМАТИВНІ ПОСИЛАННЯ: Закон України «Про охорону праці». Закон України «Про пожежну безпеку». Закон України «Про дорожній рух». Питання/Відповідь: ❔ Як завантажити НПАОП 40.1-1.21-98 Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів? Щоб завантажити НПАОП 40.1-1.21-98 Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів перейдіть за ᐉ цим посиланням під описом НПАОП. Зазвичай документи викладені в форматах PDF, DOC, TXT.


1.4. Технічна експлуатація електроустановок споживачів може здійснюватись за спеціальними правилами, установленими в галузі. Галузеві правила не повинні суперечити цим Правилам та Правилам безпечної експлуатації електроустановок споживачів, затвердженим наказом Комітету по нагляду за охороною праці Міністерства праці та соціальної політики України від 09 січня 1998 року N 4, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 лютого 1998 року за N 93/2533. Положення про професійне навчання кадрів на виробництві, затвердженого наказом Міністерства праці та соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України від 26 березня 2001 року N 127/151, зареєстрованого в.


Яким вимогам повинні відповідати працівники, котрі обслуговують електроустановки споживачів? Як створити безпечні умови праці для таких працівників? Хто і за що несе відповідальність під час виконання робіт в електроустановках? Щоб знайти відповіді на ці питання, проаналізуємо Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів.


Про затвердження Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів. Про затвердження Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів. Наказ Міністерства палива та енергетики України від 25 липня 2006 року N 258. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 25 жовтня 2006 р. за N 1143/13017. 2. Департаменту з питань електроенергетики (Меженний С. Я.) у встановленому порядку подати цей наказ на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України. 3. Установити, що Правила набирають чинності через 6 місяців після їх державної реєстрації в Міністерстві юстиції України. 4. Головному державному інспектору України з енергетичного нагляду Арбузову Є. Л. забезпечити


Новий проект "Правил безпеки в нафтогазодобувній промисловості" (замінює НПАОП 11.1-1.01-08). Проект "Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час експлуатації атракціонної техніки". Реклама. Навчання за правилами охорони праці. Довідково-інформаційний сайт м. Запоріжжя. Журнал «Охорона праці і пожежна безпека». Рекомендації щодо завантаження. Позначення: НПАОП 40.1-1.21-98, раніше позначався як ДНАОП 0.00-1.21-98. Замінює: ДНАОП 0.00.1.21-84 "Правила техники безопасности при эксплуатации электроустановок потребителей", затверджені Міненерго СРСР 21.12.1984. Документ: z0093-98. Затверджено: наказ Держнаглядохоронпраці України від 09.01.1998 N 4.


Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Рег.МЮ от 1998.02.10 № 93-2533 НПАОП 40.1-1.21-98 (ДНАОП 00-1.21-98) Правила безопасной эксплуатации электроустановок потребителей. Powered by Phoca Download. Внимание! На период карантина все виды обучения в Центре проводятся как очно, так и дистанционно! Перейти на сайт системы дистанционного обучения. Работа в Киеве. Работа в Украине.


НПАОП 40.1-1.21-98 (ДНАОП 0.00-1.21-98) Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів (рос). Дата початку дії. 20.02.1998. Наказ від 09.01.1998 № 4 Про затвердження Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Вид документа. НПАОП, ДНАОП (Державні Нормативні Акти з Охорони Праці).


Лекції - Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Файлы. Академическая и специальная литература. Основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок. Організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи. Технічні заходи, що створюють безпечні умови виконання робіт. Проведення робіт щодо запобігання аваріям та ліквідація їхніх наслідків. Короткочасні роботи. Правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках загального призначення. Правила безпеки під час виконання окремих видів робіт в електроустановках спеціального призначення. Опосвідчення стану безпеки електроустановок. Найти файл. Похожие разделы.


З Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів. ⇐ ПредыдущаяСтр 4 из 5Следующая ⇒. (НПАОП 40.1-1.21-98). Пункт 2.1.3. «Працівники, що обслуговують електроустановки, зобов’язані знати ці Правила відповідно до займаної посади чи роботи, яку вони виконують, і мати відповідну групу з електробезпеки згідно з такими вимогами . «Забороняється допускати до роботи в електроустановках осіб, які не пройшли навчання і перевірку знань цих Правил. При приготуванні дезінфікуючих розчинів. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.


- Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, затверджених наказом Міністерства палива та. яке визначає її вміст, місце, час початку і закінчення, необхідні заходи по безпеці, склад бригади і осіб, відповідальних за безпечне виконання роботи; особа, відповідальна за електрогосподарство - електротехнічний працівник, в обов'язки якого входить безпосереднє виконання функцій по організації технічної і безпечної експлуатації електроустановок, призначення якого здійснюється наказом керівника підприємства; перевантаження - електрична потужність навантаження, що перевершує номінальну потужність електроустановки або одного з її елементів


1.11.1.3. Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів. 1.11.2. Знання Правил, вказаних в п.п. 1.11.1.1-1.11.1.3, повинно відповідати займаній посаді чи роботі, яку вони виконують. 1.11.3. Виконувати правила внутрішнього трудового розпорядку. 1.13. Працівники, що обслуговують електроустановки, забезпечуються спецодягом та засобами індивідуального захисту згідно з колективним договором (угодою) залежно від виконуваної роботи. 2. ТЕХНІЧНА ДОКУМЕНТАЦІЯ. 2.1. На кожному підприємстві (організації) повинна зберігатися технічна документація, згідно з якою електроустановки підприємства (організації) допускаються до експлуатації. Склад технічної документації


[1.1]Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів (далі - Правила) установлюють основні організаційні й технічні вимоги до експлуатації електроустановок та електрообладнання (далі - електроустановки) споживачів. Правила поширюються на діючі електроустановки напругою до 150 кВ включно, які належать споживачам електричної енергії, незалежно від форм власності та відомчої належності, а також на електроустановки населення напругою понад 1000 В. Правила поширюються також на електроустановки до 1000 В, які перебувають на правах власності в населення, у частині застосування норм випробу.


Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів (далі - Правила) установлюють основні організаційні й технічні вимоги до експлуатації електроустановок та електрообладнання (далі - електроустановки) споживачів. Правила поширюються на діючі електроустановки напругою до 150 кВ включно, які належать споживачам електричної енергії, незалежно від форм власності та відомчої належності, а також на електроустановки населення напругою понад 1000 В. Правила поширюються також на електроустановки до 1000 В, які перебувають на правах власності в населення, у частині застосування норм випробувань .


Пра́вила улаштува́ння електроустано́вок (ПУЕ) — нормативний документ, що роз'яснює улаштування, принципи побудови, вимоги до окремих систем, їх елементів та вузлів електроустановок. Є одним з основних нормативних документів для проектування елементів електричних мереж. Проте ПУЕ не є документом в області стандартизації. Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Правила технічної експлуатації електроустановок споживачів. Правила улаштування електроустановок. Категорія:Електроенергетика • Категорія:Електроенергетика України.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

атлас з географії 7 клас