ще не вмерла україна так як мати любить сина

ще не вмерла україна так як мати любить сина


Исполнитель: украина, Песня: Ще не вмерла Україна, хай живе і геть руїна так як мати любить сина, Україна любить нас! Як Шевченко, Длина: 03:24, Размер: 3.12 МБ, Текст песни, Формат: mp3. №7935225. Cool-DJ.com украина - Ще не вмерла Україна, хай живе і геть руїна так як мати любить сина, Україна любить нас! Як Шевченко №7935225. Вход. Регистрация. Вход. 0. украина – Ще не вмерла Україна, хай живе і геть руїна так як мати любить сина, Україна любить нас! Як Шевченко. Продолжительность: 03:24.


Приспів: Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна Так, як мати любить сина, Україна любить нас Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо Правду й волю в своїй хаті разом ми відстоїмо Нам потрібен Президент, що працює на народ Хліб не краде, не привласнює завод Рівноправство для жінок в суспільному житті Вони – матері дітей, без них немає сім’ї Сім’ям – житло, щоб у них все було Щоб народжувать дітей і дитятко росло Медицинська допомога незалежно від грошей Повноцінне лікування і для бідних людей Бабусям-дідусям, які все побудували Пенсії попіднімать, щоби не голодували Щоби їм не стидно бул.


Исполнитель: Artisto, Песня: Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна, Так, як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевч, Продолжительность: 03:24, Размер: 3.12 МБ, Качество: 128 kbit/sec, Формат: mp3. №52842948. Artisto Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна, Так, як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевч. 03:24. Исполнитель: Artisto Продолжительность: 03:24 Размер: 3.12 МБ Качество: 128 kbit/sec Формат: mp3.


Так як мати любить сина, Україна любить нас” (Відео). 23.11.201327.12.2013. Кліп на пісню, яка має всі шанси стати гімном нової революції, опубліковано на youtube.com ще 17 серп. 2013 року. REVOLUTION Україна брати і сестри чуєте мене ця пісня для вас. 1 Строфа. Нам потрібен президент що працює на народ хліб не краде не привласнює завод рівноправство для жінок в суспільному житті вони матері дітей без них немає сім’ї. Сім’ям житло щоб у них все було щоб народжувать дітей і дитятко росло Медицинська допомога незалежно від грошей повноцінне лікування і для бідних людей.


Ще не вмерла Україна! Бо чекає мама сина А кохана, дні і ночі, Крає душу, серце. Очі, Наповняються сльозами, І зв’язок із небесами Із проханням ЗАХИСТИТИ буде день і ніч молити Ну а донька, татка зранку, Виглядає все на ганку Бо, повідав їй татусь: "Ти чекай! Я повернусь!" А солдат, десь там, в окопі, Захищає їх життя Щоб не вмерла Україна, Щоб жило його дитя! © Микола Карпець (М.К.) *22.02.2015*ID: №561480.


Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Текст гимна Украины на русском языке (перевод): Еще не умерла Украина, ни слава, ни воля, Еще нам, братья Украинцы, улыбнется судьба. Сгинут наши вороги, как роса на солнце, Запануем и мы, братья, в своей сторонке. Душу и тело мы положим за нашу свободу, И покажем, что мы, братья, казацкого рода. Полный текст гимна Украины: Ще не вмерла України і слав.


Ще не вмерла Україна. Чубинський Павло. Надіслати Розповісти Цвірінькнути. ДЕРЖАВНИЙ ГІМН УКРАЇНИ (чинна версія). (Слова: Павла Чубинського Музика: Михайла Вербицького). А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж народами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Щоб вернути її честь, ляжем головами, Наречемось України славними синами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу І — покажем, що ми, браття, козацького роду! Спогадаймо тяжкий час, лихую годину, тих, що вміли умирати за нашу Вкраїну, Спогадаймо славну смерть лицарства-козацтва!


украина Ще не вмерла Україна, хай живе і геть руїна так як мати любить сина, Україна любить нас! Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо правду й волю в своїй хаті разом ми відстоїмо! 03:29. vbots.ru Ще не вмерла Украина ще нам усмихнется доля Слава Украине!


Приспів: Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна, Так, як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо, Правду й волю в своїй хаті разом ми відстоїмо. Нам потрібен Президент, що працює на народ, Хліб не краде, не привласнює завод. Рівноправство для жінок в суспільному житті, Вони – матері дітей, без них немає сім’ї. Сім’ям – житло, щоб у них все було, Щоб народжувать дітей і дитятко росло. Медицинська допомога незалежно від грошей, Повноцінне лікування і для бідних людей.


ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАНА - Ще не вмерла Украна, хай живе геть руна так як мати любить сина, Украна любить нас Як Шевченко заповв, ми кайдани порвемо правду й волю в свой хат раз слушать онлайн. Исполнитель ЩЕ НЕ ВМЕРЛА УКРАНА. Длительность 03:30. Размер 8.01 Mb. Ще не вмерла Украна. Гимн Украины (Рок версия). 03:07. Ще не вмерла Украна. ПЕРЕМОГА. 01:43. Ще не вмерла Украна. Укранськ стрлецьк та повстанськ псн. 02:24. Ще не вмерла Украна. ПенициЛин & Dj Marihuanna. 05:53. Украно, ми з тобою (вромайдан Евромайдан Майдан герои Украна Украина Ukraine Рэп 2014 дина крана Единая страна Гимн Ще не вмерла Украна Революця ГМН Р. SKYDOC ск. 02:06.


слушать песни скачать полную версию или минус Ще не вмерла Україна, хай живе і геть руїна так як мати любить сина, Україна любить нас! Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо правду й волю в своїй хаті разом ми в MP3 формате на телефон. Ще не вмерла Україна, хай живе і геть руїна так як мати любить сина, Україна любить нас! Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо правду й волю в своїй хаті разом ми. Найдено 18 треков по данному запросу. Поделиться страницей в соц. сетях: Ще не вмерла Україна хай живе і геть руїна. Артісто. 03:24. Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна. Revolution Ukrain.


Artist: Artisto, Song: Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна, Так, як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевч, Duration: 03:24, Size: 3.12 MB, Bitrate: 128 kbit/sec, Type: mp3. №45466215. Artisto Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна, Так, як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевч. Artist: Artisto Duration: 03:24 Bitrate: 128 kbit/sec Size: 3.12 MB File type: mp3. Play Pause Download.


Ще не вмерла Україна, хай живе – і геть руїна, так, як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо, правду й волю в своїй хаті разом ми відстоїмо. Нам потрібен президент, що працює на народ, хліб не краде, не привласнює завод. Рівноправство для жінок в суспільному житті, вони – матері дітей, без них немає сім’ї. Сім’ям – житло, щоб у них все було, щоб народжувать дітей і дитятко росл.о Медицинська допомога незалежно від грошей, повноцінне лікування і для бідних людей. Бабусям-дідусям, які все побудували, пенсії попіднімать, щоби не голодували. Щоби їм не стидн.


Хто має - повідомте. Ще не вмерла Україна хай живе, і геть руїна. Так як мати любить сина, Україна любить нас. Як Шевченко заповів, ми кайдани порвемо. Правду й волю в своїй хаті разом ми відстоїмо. Допоможіть розпізнати пісню/гурт Мікрофони Музичні інструменти та звукове обладнання Опитування Переклади текстів пісень іншомовного походження питання пов`язанні з міді апаратами Пошук мінусовок!!! Пошук плюсовок Пошук текстів, нот, партитур. Проблеми пов'язані з клавішами та різноманітною музичною технікою Стилі для синтезаторів трагедія Традиції музикантів України Увага!!!Крадіжка! Цікаві забавки Цікаві пригоди і нестандартні ситуації.


Ще не вмерла Україна! Бо чекає мама сина А кохана, дні і ночі, Крає душу, серце. Очі, Наповняються сльозами, І зв’язок із небесами Із проханням ЗАХИСТИТИ буде день і ніч молити Ну а донька, татка зранку, Виглядає все на ганку Бо, повідав їй татусь: "Ти чекай! Я повернусь!" А солдат, десь там, в окопі, Захищає їх життя Щоб не вмерла Україна, Щоб жило його дитя! © Микола Карпець (М.К.) *22.02.2015*ID: №561480. Чудовий рядочок для нового віршику Ще не вмерла Україна! Не вмре! Не загине! Поки сонечко нас гріє, небо – синє-синє Поки білії ромашки розквітають в полі Бо сплелися в нас із нею і думки і долі .

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

відповіді по географії 7 клас о.г стадник нова версія

відео старі геї

ігри рибал кана андроїд